Retourneren

Uw bestelling retour sturen

Het kan voorkomen dat u bestelde product(en) na ontvangst naar ons wilt retourneren. Als u hiertoe besluit, dient u zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling (de zogenaamde afkoelperiode), een aanvraag voor retourzending te doen. Wij controleren de aanvraag. Alleen na onze goedkeuring kunnen product(en) binnen 11 dagen, na ontvangst van de bestelling, gefrankeerd naar ons teruggestuurd worden.

Teun's Tuinposters zal vervolgens de aankoopwaarde van producten binnen 10 dagen crediteren indien de producten en de verpakking in dezelfde staat worden geretourneerd als bij de levering het geval was. Producten mogen uit de verpakking worden gehaald, maar dienen ongebruikt, als nieuw, in een onbeschadigde verpakking (gelijk aan de originele verpakking) en compleet te worden geretourneerd.

Indien u een bestelling terugstuurt binnen de afkoelperiode van 7 werkdagen, heeft u tevens recht op teruggave van de reeds aan u in rekening gebrachte bijdrage in de verzendkosten van die bestelling. Teun's Tuinposters zal in dat geval echter wel de rechtstreekse kosten van de retourzendingen aan u in rekening brengen. Deze zijn gelijk aan het bedrag dat u eerder als bijdrage in de verzendkosten heeft betaald, zodat deze twee bedragen elkaar uiteindelijk zullen compenseren.

Voor meer informatie over het retourneren neemt u contact op met onze klantenservice.