Betalen

Bij Teun's Tuinposters kunt u op verschillende manieren uw bestelling betalen. In de regel wordt de bestelling op dit moment vooruit betaald, wij versturen de producten dan zodra wij uw betaling hebben ontvangen.

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Contant/pinnen

Indien u de bestelling komt afhalen dan heeft u de mogelijkheid om te pinnen of contant te betalen. Wij accepteren echter geen creditcards.

Vooruitbetalen

Zodra wij uw bestelling hebben verwerkt ontvangt u per e-mail een bevestiging met alle belangrijke informatie, zoals het totaalbedrag, rekeningnummer en opdrachtnummer. Nadat wij het geld van uw overschrijving hebben ontvangen zenden wij u de bestelde goederen zo spoedig mogelijk toe.

Houdt er rekening mee dat een overschrijving in de regel ca. 2 werkdagen duurt. Wij doen ons best uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken, zodat u ook zo snel mogelijk de goederen in ontvangst kunt nemen. Voor betalingen binnen Nederland kunt u gebruik maken van het volgende rekeningnummer:

Bank: Rabobank te Purmerend ten gunste van Poster-Fix BV.
IBAN: NL08 RABO 0310741351
BIC: RABONL2U

Vermeld altijd het ordernummer uit uw bevestiging bij de betaling.

Wanneer binnen 10 werkdagen geen betaling is ontvangen, gaan wij ervan uit dat de betaling niet meer binnen zal komen en komt de order te vervallen.