Veelgestelde vragen over Teun's TuinpostersKan mijn tuinposter tegen zon, regen, sneeuw en vorst?

Tuindoeken
Ja, want het materiaal bestaat uit pvc en is overgoten met een speciale coating waardoor het krasvast en waterbestendig is. De ringen worden stevig in het doek geperst en zitten daardoor goed vast.

Tuinpanelen
Ja, want het materiaal bestaat uit een geïmpregneerd, watervast paneel van ca. 2 mm dik, gelamineerd met een krasvaste, UV-werende folie. Zowel de panelen als de doeken worden geprint met speciale uv-bestendige inkten. Hierdoor behouden de tuinposters zeker tot 3 jaar na het drukken hun kleur en kunt U extra lang genieten van uw tuinposter. 

Terug naar boven

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland
Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen in Nederland € 7.95 per bestelling.
Voor zover het mogelijk is, verzenden wij een bestelling met meerdere artikelen in 1x.
Besteld u voor € 150 of meer, dan is het verzenden gratis.

België
De verzendkosten voor België zijn € 16.95 per bestelling met uitzondering van tuindoeken op tuinhouten frame.

Overige landen
Voor bestellingen die verzonden dienen te worden naar andere buitenlandse adressen kunnen wij altijd vrijblijvend een prijsopgave maken. 


Terug naar boven

Hoe snel wordt mijn tuinposter na bestelling geleverd?

Momenteel is de gemiddelde levertijd 5 tot 8 werkdagen nadat de betaling is voldaan en eventueel de foto's zijn ontvangen. Dit is uiteraard onder het voorbehoud dat de gestuurde foto's van voldoende kwaliteit zijn. 

Wilt u de tuinposter sneller in huis? Neem dan z.s.m. contact op met onze klantenservice; zij kunnen u precies vertellen hoe u de tuinposter zo snel mogelijk in huis heeft. In sommige gevallen zijn hier extra kosten aan verbonden. 

Terug naar boven

Is een spoedbestelling mogelijk?

Heeft u de tuinposter sneller nodig dan onze huidige levertijd? Neem daarvoor contact op met onze klantenservice. Dan kunnen kunnen wij u vertellen hoe snel u de tuinposter in huis kan hebben en wat de eventuele extra kosten zijn.

Uw bestelling wordt uitsluitend op werkdagen afgeleverd; dus niet in het weekend.

Terug naar boven

Blijven de kleuren van de tuinposter mooi?

Ja, door de combinatie van gepigmenteerde inkten en UV-werende folie behouden onze tuinposters jaren lang hun kleur.


Terug naar boven

Zit de tuinposter glad en strak tegen de wand?

Tuinpanelen 
Ja, want de tuinposter bestaat uit een stevig, watervast paneel waardoor de tuinposter altijd strak en glad zonder omkrullende randen tegen de wand zit.

Terug naar boven

Kan mijn tuinposter tegen regen, sneeuw en vorst?

Ja, wij gebruiken alleen de beste materialen en inkten die speciaal voor buitengebruik ontwikkeld zijn. Zo kan u extra lang van uw tuinposter genieten.

Terug naar boven

Kan ik mijn tuinposter schoonmaken?

Ja, onze tuinpanelen en tuindoeken zijn gewoon afwasbaar. Gebruik daarvoor een zachte, vochtige doek eventueel met een sopje. 

Terug naar boven

Waar kan ik de tuinposter ophangen?

Zowel buiten in de tuin aan een muur of schutting of op het balkon, maar ook in de huiskamer of bijvoorbeeld in de badkamer. Ook mooi in de serre.

Terug naar boven

Heb ik garantie op mijn tuinposter?

Ja natuurlijk! Wij geven op al onze producten 1 jaar productgarantie bij normaal gebruik en 3 jaar garantie op kleurechtheid.

Terug naar boven

Waar zitten de ringen in het tuindoek?

De positionering van de ringen (ophangogen) is als volgt: +/-2 cm uit de hoeken/kant. De ringen hebben een gat-diameter van 12 mm. 

Terug naar boven

Kan ik ook extra of losse elastieken bestellen?

Natuurlijk! Losse span-elastieken kunt U bij bestellen en kosten € 1,- per stuk. Bestellen kan via de opmerking bij in bestelformulier of neem even contact op met onze klantenservice.

Terug naar boven

Hoe bevestig ik mijn tuinpanelen?

U monteert de tuinposter door er eenvoudig doorheen te schroeven zonder dat dit afbreuk doet aan de watervaste kwaliteit. Dit gaat gemakkelijk en snel zonder spangaten, elastieken of metalen frames. Bijkomend voordeel: geen lawaai van wapperend zeil of doek in uw tuin of op uw terras.

Voor meer informatie kunt u ook de handleiding bij de tuinposter raadplegen of contact opnemen met de klantenservice.

Binnen kunt u de poster ophangen met dubbelzijdig tape of, net als buiten, met spijkers of schroeven.

Terug naar boven

Kan ik ook een tuinposter laten maken van mijn eigen foto?

Ja, dat is mogelijk. U kunt tuinposters van uw eigen gemaakte foto's gemakkelijk bestellen via een speciale pagina. Klik op "Eigen foto" in het hoofdmenu. Na het uploaden krijgt u een voorbeeld te zien en de mogelijkheid om uw foto te positioneren en/of uit te snijden zodat het een mooi geheel wordt.
Wij helpen u daar graag bij omdat wij weten dat een uitsnede soms heel bepalend is voor het eindresultaat. Als u wilt dat wij u helpen, neem dan contact op met de klantenservice.

Wij controleren elke foto handmatig op scherpte en als blijkt dat het bestand te klein is om een mooie poster te printen dan nemen wij contact met u op. De resolutie van uw foto (bij voorkeur minimaal 1000x1000 pixels) kunt u zelf controleren door de afbeelding op te slaan, met de rechtermuisknop op de afbeelding te klikken en naar eigenschappen te gaan.

Mocht u vragen hebben over andere maten of mogelijkheden, schroom dan niet en neem dan contact op met onze klantenservice

Terug naar boven

Kan ik een tuinposter ook op een ander formaat bestellen?

Ja, dat kan. Houd er echter wel rekening mee dat er mogelijk een uitsnede gemaakt moet worden. Wij helpen u hier graag mee!

Terug naar boven

Heeft u een andere vraag, opmerking of suggestie?

Graag horen wij uw vragen en/of suggesties. Stuur een email naar de klantenservice en wij beantwoorden uw email zo snel mogelijk.

Terug naar boven

Mijn bestand is groter dan 20MB, hoe kan ik die uploaden?

Fotobestanden groter dan 20MB ontvangen wij het liefst via een dienst zoals bv. wetransfer.com
Dit werkt gemakkelijk en betrouwbaar.

Terug naar boven

Is de kwaliteit van mijn foto goed genoeg?

De resolutie bepaalt de scherpte van de uiteindelijke tuinposter. Voor de meeste tuinposters is een resolutie vanaf 100 DPI voldoende. Houdt in gedachte, hoe beter de foto, hoe beter het uiteindelijke resultaat! Wij controleren altijd alle foto's en bij twijfel nemen wij voordat wij gaan printen contact op.

Als je zelf twijfelt of een foto geschikt is of je weet niet welk formaat mooi is, neem dan contact op. Wij helpen je graag verder naar een mooie tuinposter!

Daarnaast is het natuurlijk ook altijd nog mogelijk om een foto (of uitsnede) uit onze collectie kiezen.

Terug naar boven

Wat zijn jullie bankgegevens?

Onze IBAN nummer is NL08 RABO 0310741351.
De BIC code van onze bank is RABONL2U 

Terug naar boven

Heeft u een andere vraag, opmerking of suggestie?

Graag horen wij uw vragen en/of suggesties. Stuur een email naar de klantenservice en wij beantwoorden uw email zo snel mogelijk.

Terug naar boven